Internet gennem dit antennekabel

Oprettelse af internet er altid gratis for vores medlemmer.

Modem udlånes også gratis af foreningen - det er således vores ejendom.

BREDBÅND/INTERNET
Med bredbånd fra Bjerringbro Kabelnet kan du sende og modtage billeder, videoklip, e-mails, shoppe på nettet, anvende netbank, se TV og video og spille online spil med en hastighed, der passer til dit temperament: Vælg hastigheder mellem alt fra 10/2 Mbit og helt op til 100/40 Mbit - og få frit forbrug, så du kan være på fra morgen til aften, uden at regningen løber løbsk.

BKNET er kabel internet via fællesantennen. En forudsætning for at kunne få BKNET installeret, er at der allerede i forvejen er en fællesantenne installation i din ejendom - lejlighed.

Da kapaciteten deles, kan der i nogle tilfælde opleves lavere hastigheder end den bestilte i forbindelse med forbigående spidsbelastninger i coax-nettet. Bjerringbro Kabelnet udbygger løbende coax-nettet for at modvirke dette. Bemærk, at du kan risikere at opleve en lavere hastighed, hvis du måler hastigheden gennem din trådløse forbindelse. Derfor skal du altid måle din hastighed, hvor du forbinder din computer med et kabel til routeren, for at få den rigtige hastighed.

Mål din hastighed - der er flere hastighedsmålere online som man kan bruge. Du kan bruge den nye  tjekditnet.dk og indtaste de nødvendige oplysninger. En anden mulighed, som vi normalt bruger er   speedtest.net  som vi af erfaring ved er virkelig god. Det er vigtigt her, at man går op imod en server, der er placeret i Tasstrup hos Global Connect, som hosted by DanskNet A/S. MEN: Vær opmærksom på at billedet er fyldt med alskens krible-krable ware og lokkende links, som BKNET ikke indestår for!

Når du måler din hastighed, så husk at lukke ned for de programmer du ikke bruger - se de gode råd hos tjekditnet.dk

Du får kun den korrekte måling når du måler direkte på dit modem via PDS kabel!!!


Du får en dynamiske lokale IP-adresser. Det er dog muligt mod ekstra betaling at få en statisk offentlig IP-adresse - fast IP adresse, således at du kan tilgå dit udstyr fra andre computere.

For at få Internetudstyret udleveret, skal du møde op på vores kontor i vores åbningstid, og det virker normalt inden for 15-30 min. efter at du har tilsluttet det.

Du kan få op til 5 e-mailadresser pr. bruger og op til totalt 500 MB plads på vores WEB hotel. Du kan også selv oprette dine mail adresser på vores selvbetjening http://mit.bknet.dk  Brugernavn og adgangskode til selv betjeningsportalen får du udleveret sammen med dit modem.

Mail adresser xxx@bknet.dk ophører sammen med internetabonnementet.

Og husk - oprettelse af Internet er gratis for vores medlemmer.

Hastighed og priser på vores Internet

     100/40 Mbit/s     199 kr. pr. måned

    300/50  Mbit/s     299 kr.pr. måned

​Trådløst kabelmodem, aktiveret 10 kr. pr. måned          F-Secure sikkerhedspakke pris pr. måned kr. 29.

Oprettelse af fast IP adresse - engangsydelse kr. 350,- derefter pr. måned kr. 30.

  Internet uden kabel TV, ovennævnte priser + kr. 30 pr. måned som dækker medlemskontingent til foreningen.

Har du ikke kabel TV, kan du stadig få internet fra os. Kontakt os på kontoret og lad os få en snak om dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig.

​​

​Vi har udarbejdet nogle retningslinjer for brug af vores bredbånd hent dem her:  Internet kundevilkår BKNET 01 02 2015

Anti Virus fra F-Secure Internet Security

I samarbejde med F-Secure kan vi tilbyde vores kunder sikker surf på nettet.


Med produktet F-Secure Internet Security bliver du beskyttet på din netbank, og når du handlet på nettet.
Du kan se mere på siden her: F-Secure Internet Security

Vi tilbyder et abonnement med licens til 3 computere til enten PC eller Mac, for kun 29 kr. i måneden. Lidt billigere end hos F-Secure.

Du kan bestille et abonnement ved at kontakte vores kontor. Du vil derefter pr. mail indenfor et par hverdage, modtage en e-mail med oplysninger omkring produktet og dit abonnement, og vejledning i hvordan du kommer i gang med at bruge det.

Du kan også bestille ved at sende en mail til info@bknet.dk, hvor du skriver navn, adresse, mail og hvilken platform du ønsker produktet til (PC eller Mac).

Bemærk! Der kan kun vælges mellem PC og Mac! Licenserne kan ikke blandes.

Siden er under opdatering.

​Bjerringbro Kabelnet

Brogade 19

8850 Bjerringbro

Telefon tid: Man-Ons 08.00 - 10.00

Kontortid: Tirsdag 08.00 - 12.00

Torsdag 13.00 - 17.00

​​Telefon: +45 69 80 60 80

E-mail: info@bknet.dk 

​CVR: 26914396